canon

Canon: ‘Live For The Story’

Canon heeft een nieuwe campagne gelanceerd: ‘Live For The Story’. Hierbij zoekt het bedrijf naar de ideale storyteller, iemand die een jaar lang de zomer achterna gaat en 365 verhalen in beeld kan brengen. Hiermee wil Canon nieuw leven blazen in het begrip ‘storytelling’.

Inspireren

Iedere dag plaatsen bezoekers zo’n 200 miljoen foto’s op Facebook. Op Instagram worden er circa 95 miljoen foto’s en videos geüpload. Doordat mensen zoveel foto’s en video’s publiceren, gaat het vertellen van een verhaal verloren in een oceaan van selfies, katten en sandwiches. Daar wil Canon iets aan doen. Door middel van ‘Live For The Story’ moedigt Canon mensen aan om speciale herinneringen te vinden in alle levensmomenten. Om dit te realiseren zoekt het bedrijf een storyteller: één persoon die ons allemaal gaat inspireren voor ‘Live For The Story’ en de storytelling weer terugbrengt bij de mensen. Wie zich aangesproken voelt om 365 verhalen in beeld te te brengen, kan zich aanmelden via Instagram. De actrice, muzikant en storyteller Zoë Kravitz zal de inzendingen beoordelen.

De gekozene zal een jaar reizen over de hele wereld. Onder andere Lissabon, Melbourne en Brazilië staan op het lijstje van bestemmingen. Tijdens deze wereldreis maakt de storyteller een eigen verhaal van de zomer. Een verhaal dat anderen inspireert.

Meld je aan

Als jij het in je hebt om anderen te inspireren, meld je dan vóór 29 juni 2017 aan door jouw zomerverhaal te delen op Instagram. Gebruik daarbij de hashtags #LiveForTheStory en #365dagenzomer en tag @CanonNederland in je verhaal. Je verhaal wordt beoordeeld op basis van talent voor storytelling, beeldkwaliteit, originaliteit en het vermogen om te inspireren. De storyteller reist een jaar lang over de wereld en Canon betaalt alle onkosten. Daarnaast ontvangt de uitverkorene ook vakantiegeld.

“De zomer is een periode vol spontaniteit, van leven in het nu. Wij willen mensen aanmoedigen om elke seconde maximaal te leven en te beleven, want alleen dan kunnen de mooiste verhalen ontstaan.” – Zoë Kravitz. Bekijk ook Zoë’s verhaal.

“Elk moment kan belangrijk zijn, en dat geldt zeker tijdens de zomer. Een periode waarin we openstaan voor nieuwe uitdagingen en ervaringen. Wij zijn op zoek naar een storyteller die ons inspireert en die ons helpt om speciale momenten niet over het hoofd te zien. Iemand die ‘Live For The Story’ tot leven te brengt.” – Jan-Ton Prinsze, Country Director Canon Benelux

Bekijk ook mijn verhalen.