Karel Verwey

Karel Verwey is interim-bestuurder bij Insula Dei Huize Kohlmann (NIEUWS)

Insula Dei Huize Kohlmann heeft mij, Karel Verwey, als interim-bestuurder aangesteld. Ik zal de taken overnemen van de vorige bestuurder die op non-actief is gesteld. Ik heb inmiddels al kennis gemaakt met de Cliëntenraad en de Ondernemingsraad van de organisatie. Ze hebben beiden positief gereageerd op het feit dat ik interim-bestuurder wordt bij Insula Dei Huize Kohlmann. Mijn taak is om de organisatie op orde te krijgen. De Inspectie voor de Gezondheidszorg kan dan besluiten om het verscherpte toezicht op te heffen.

Insula Dei Huize Kohlmann

Deze organisatie heeft een uitgebreid aanbod aan zorg- en dienstverlening. Dit doen zij vanuit twee locaties in Arnhem: één in de binnenstad en één op een landgoed. Insula Dei Huize Kohlmann vervult graag de wensen en behoeften van hun cliënten in combinatie met hun levensstijl.

Missie van de organisatie

Vanuit de binnenstad van Arnhem en op het Landgoed Rennen Enk biedt de organisatie een breed aanbod aan zorg en diensten. Ook voor ouderen die zelfstandig wonen kan de organisatie iets betekenen. Insula Dei Huize Kohlmann denkt graag aan de levenswijzen, wensen, behoeften en gewoonten van ouderen. De bewuste levensstijl van de cliënten passen goed aan de kernwaarden van de organisatie. Bij Insula Dei Heize Kohlmann gaat het om de ontmoeting tussen mensen, inspiratie en spiritualiteit.

Visie van de organisatie

Bij de organisatie gaat het vooral om aandacht. Omzien naar anderen gebeurt voornamelijk bij Insula Dei Huize Kohlmann. De aandacht gaat naar onder andere cliënten, mantelzorgers, medewerkers en vrijwilligers. De organisatie handelt naar de vraag en dialoog van cliënten tussen alle betrokkenen.

De organisatie streeft naar een verantwoorde zorg- en dienstverlening van hoge kwaliteit. Dit wil de organisatie bereiken door aandacht.

Insula Dei Huize Kohlmann is bewust van het feit dat het onder is van zorgaanbieders, maatschappelijke organisaties, de buurt en de gemeente. Met deze partners wil de organisatie daarom een goede en intensieve samenwerking en vooral aandacht geven.

 

Ik, Karel Verwey, doe mijn uiterste best om de organisatie in goede banen te leiden.

 

 

Bekijk ook mijn fotoreportages van mijn reis naar onder andere IJsland en Nepal.