Over Karel Verwey

karel verweyHallo! Leuk dat u op mijn website bent. Mijn naam is Karel Verwey en ben 61 jaar. Ik heb een langdurige en brede achtergrond in de zorg, uitvoerende functies in middenkader, directie en bestuursniveau. Op dit moment ben ik adviseur bij WagenaarHoes en interim-bestuurder bij Insula Dei Huize Kohlmann.

In mijn sociale leven ben ik ook actief en heb verschillende hobby’s en passies. Naast tijd doorbrengen met familie en vrienden ga ik graag sporten. Mijn hobby’s zijn voetbal en tennis. Verder ga ik graag op vakantie naar verre landen en maak ik tijdens mijn reis graag foto’s. Deze deel ik dan op deze website met de wereld!

Carrière

Voor een hele lange tijd ben ik actief in de zorg. Ik heb een baantje gehad bij de eerste hulp en daar kwam ik tot de ontdekking dat anderen helpen in de zorg echt een plek heeft in mijn hart. Ook tijdens mijn studie was ik werkzaam in de zorg. Zo was ik verpleeghulp bij verschillende verpleeghuizen. Zodoende werk ik nu nog steeds in de zorg. Ik heb nog wel in een andere branche gewerkt. In de jaren 80 heb ik les gegeven aan studenten. Hierbij leerde ik deze studenten het vak Organisatiekunde.

Karel Verwey hobby en passie

De twee grootste hobby’s die ik heb zijn fotograferen en reizen. Met mijn liefde voor fotografie heb ik veel foto’s gemaakt in diverse landen. In mijn fotografie album staan de foto’s die ik gemaakt heb. Van mooie foto’s uit het verleden tot foto’s tijdens mijn vakanties. Tevens heb ik meerdere businesstrips gemaakt waar ik ook leuke plaatjes heb geschoten. Bent u nieuwsgierig naar mijn foto’s bekijk dan mijn fotoalbum.

De mensen om mij heen omschrijven Karel Verwey als een zelf verantwoordelijk persoon die doel- en resultaatgericht werkt. Creatief en gevoel voor humor zijn twee belangrijke eigenschappen van mij.