Over Karel Verwey

karel verwey

Hallo! Leuk dat je op mijn website bent. Mijn naam is Karel Verwey en ik ben 61 jaar. Ik heb een uitgebreide achtergrond in de zorg: van uitvoerende functies in het middenkader, tot directie- en bestuursniveau. Op dit moment ben ik voorzitter Raad van Bestuur bij Pluryn.

In de video hieronder vertel ik over het herstelplan Focus voor deze organisatie.

In mijn vrije tijd ben ik actief bezig met verschillende hobby’s en passies. Naast tijd doorbrengen met familie en vrienden ga ik graag sporten. Mijn favoriete sporten zijn voetbal en tennis. Verder ga ik graag op vakantie naar verre landen. De foto’s van deze reizen deel ik dan op deze website!

Carrière

Bijna heel mijn werkend leven ben ik actief in de zorg. Het begon met een baantje bij de eerste hulp. Daar kwam ik tot de ontdekking dat andere mensen helpen echt bij mij hoorde. Ook tijdens mijn studie had ik bijbaantjes in deze sector: zo was ik verpleeghulp in verschillende verpleeghuizen. En ik werk nog steeds in de zorg.

In de jaren 80 werkte ik ook in het onderwijs. Ik gaf les in het vak Organisatiekunde.

Hobby en passie

Mijn twee grootste hobby’s zijn fotograferen en reizen. Voor mij een perfecte combinatie. In mijn fotoalbum vind je de beelden die ik op reis maakte.